Je eigen merk starten of uitbreiden is erg leuk, maar vraagt wel om een goede aanpak. Wat is je huisstijl? En hoe ontwikkel je deze zo dat wanneer je in de toekomst gaat uitbreiden, je deze kan blijven mixen en matchen zonder je bestaande verpakking te hoeven herzien.
Wanneer onze designers een ontwerp voor je maken zullen we altijd eerst contact met je nemen om te ontdekken wat jouw style en wensen zijn, daar zullen zij verbinding leggen met jouw ideeën en hun vakmanschap.
Wanneer er ruimte is voor vrije inbreng laten onze vakmensen graag zien wat de trends zijn in verpakking en design.

ABC Plan van aanpak…

A. Kies de style

Voor het ontwerp kies je één style, en een lettertype. We hebben honderden voorbeelden in ons portfolio. Je kunt met een voorbeeld of voorkeur uit het portfolio je wens kenbaar maken. We maken nooit 2 keer hetzelfde ontwerp, ieder etiket krijgt zijn eigen vingerafdruk.

B. Selecteer de vorm & kleuren

Wanneer je jouw huistyle hebt gekozen, kies je één van de 50 drukkleuren. De kleuren zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van zwart-wit, pastel tot full color. Jouw tekst, logo of afbeelding wordt in deze kleur gedrukt.
Bepaal tot slot de vorm van het etiket. Wij hebben mogelijkheid elke vrije vorm toe te kennen aan het ontwerp. Tevens zijn de etiketten verkrijgbaar in vele verschillende maten.

C. Opleveren van producten met gepersonaliseerde etiket (label).

Nadat we jouw input hebben ontvangen gaan onze ontwerpers aan de slag met het maken van het ontwerp voor jouw etiket. Vervolgens ontvang je een gratis proefdruk ter controle. Als jij tevreden bent met de proefdruk, ontvangt je binnen 4 weken de gepersonaliseerde producten.

Tips om het perfecte etiket te maken

Om ervoor te zorgen dat het jouw etiket aan niets ontbreekt, hebben wij een aantal tips.
Sprankelend label
Om ervoor te zorgen dat jouw etiket opvalt, kun je voor een knallende kleur kiezen. Houd bij de keuze van de kleuren echter wel rekening met de kenmerken van het bedrijf. Denk aan lettertype en de schaal waarop je deze projecteert. Staat jouw onderneming er bijvoorbeeld om bekend dat zij altijd voorop lopen in nieuwe ontwikkelingen? Onderzoek dan de trends of kies voor een tijdloze verpakking!
Huisstijl
Probeer jouw huisstijl zoveel mogelijk te verwerken in het etiket. Dit kan door middel van kleuren, maar kan ook door het logo te verwerken op het etiket. Op deze manier zien jouw klanten in één keer dat het product van jouw bedrijf afkomstig is.
Effectiviteit
Veel mooie labels gaan hun doel voorbij wanneer er niet duidelijk wordt aangegeven wat het product is, en doet. Goede informatie neemt keuzestress weg en helpt je bij een goede verkoop.

Neem contact op met WhiteLabel
Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden en de verschillende soorten designs? Onze medewerkers staan jou graag te woord. Je kunt vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 0768200375 of een e-mail te sturen naar centrale@demo.bottle-x.com