VRAAG:

Kunnen jullie meer informatie over de productie en de prijzen van de droogshampoo naar ons sturen? Eventueel een offerte.
Alvast bedankt.

ANTWOORD:

Bedankt voor je interesse in BottleX  producten. Je kunt al heel wat informatie vinden op de artikelpagina in de Private Label Ready DRY SHAMPOO . In de onderstaande tapbladen vindt je nog meer details die gaan over ingrediënten, verpakking en extra’s. De prijzen staan in de prijsstaffel op artielpagina. Je kunt starten met 12 stuks en wanneer je meer besteld zakt de prijs. Mocht je sample willen kun je testpakket bestellen van deze lijn. Mocht het product je bevallen en je wilt meer dan 200 stuks bestellen is het goed idee om een offerte op vragen, je kunt ons dan mailen centrale@bottlex.nl

 

DRY SHAMPOO

Een gewichtloze formule die het gevoel en de looks van je haar tussen wasbeurten in direct opfrist. Deze shampoo die geen water nodig heeft, sprayt gemakkelijk op droog haar aanbrengen, zweet en geur te absorberen zonder een poederachtig residu achter te laten. Deze top formule  is geschikt voor alle haarkleuren en -types en is verrijkt met een fris en houtige musk geur om je de hele dag een fris gevoel te geven.

 

Wil je tester ontvangen bestel deze dan Private Label Ready Sample