Met het verdwijnen van het prachtige sneeuwlandschap, de ijspret en de winterse kou maakte het staartje van de winter plaats voor het voorjaar. De heerlijk warme zonnestralen, de eerste krokussen en de tekenen van nieuw leven. Vol energie en passie ontstaan er prachtige nieuwe initiatieven. Dit is dan ook het ideale moment om aan de slag te gaan met branding. Het is namelijk een perfecte manier om je eigen merk onder de aandacht brengen bij jouw klanten.

Een eigen lijn huidverzorgingsproducten
Het hebben van een eigen merk is een verrijking voor je bedrijf en het versterkt jouw positie in de markt. Want je kunt eenvoudig zelf je klanten benaderen en ze jouw eigen verzorgingsproducten aanbieden. Bel ze op, stuur ze een e-mail met een mooie aanbieding of laat ze via een eenvoudige online webshop jouw producten bestellen. Het is een perfecte manier om contact met je klanten te onderhouden en tegelijkertijd in omzet te voorzien.

Kwaliteit, vakkennis en passie komen samen in jouw eigen producten en ze zijn tegelijkertijd het perfecte visitekaartje voor je salon. Stel je eens voor dat je met een heerlijke anti-aging dagcrème of een hydraterende nachtcrème onder jouw eigen merk op de markt kan komen. De identiteit en uitstraling van je salon worden sterker en je omzet zal stijgen.

Geef je huid de aandacht die het verdient
Ieder lichaamsdeel en ieder huidtype vraagt om een eigen aanpak. Een uitgebreid assortiment huidverzorgingsproducten biedt dan natuurlijk uitkomst. Van een zachte cleansing milk om de huid te reinigen, tot een krachtig facial serum die helpt bij het voorkomen van fijne lijntjes en rimpels. En van een verzorgende dagcrème tot een vochtherstellende gezichtsspray voor een optimale hydratatie van de huid.

Door het ruime aanbod aan huidverzorgingsproducten is er altijd voor elk wat wils. Bij White Label Podium ontwikkelen en produceren we alle skincare producten zelf. Een cosmeticafabriek, met eigen laboratorium en productiefaciliteit in het prachtig groene Rijsbergen; vlak bij de Belgische grens. Met zorg, aandacht en liefde maken we er de mooiste producten.

Skin- en bodycare producten als eigen merk op de markt brengen
Met White Label Podium kun je bijvoorbeeld al een eigen lijn skincare op de markt brengen vanaf 12 stuks. Onze krachtige formules worden dan voorzien van een prachtig label met jouw eigen merk erop. Wil je liever een high quality label, bijvoorbeeld met een gouden biesje of een afwerking van zilverfolie, dat kan al vanaf 144 stuks.

Met Private Label kun je nog een stapje verder gaan in het personaliseren van jouw eigen merk, door bijvoorbeeld zelf een verpakking uit te kiezen. Dus heb je liever een zwarte fles met een gouden dop? Dat kan! Of wil je graag een bepaald parfum aan jouw product toe laten voegen? Ook dat kan met Private Label Custom Blend. Je kunt zelfs jouw eigen formule samen laten stellen; met Private Label Custom Made. Op die manier heb je volledige controle over de samenstelling en de unieke eigenschappen van jouw producten.

Cosmeticaproducten en homecare
BottleX en White Label Podium maken onderdeel uit van René Internationaal B.V.; autoriteit op het gebied van Research & Development en de productie van cosmeticaproducten. We zijn actief in meer dan 20 landen en richten ons, naast een uitgebreid assortiment cosmeticaproducten, ook op homecare. Met onder andere geurkaarsen, roomparfums, aroma diffusers, geurstokjes, etc. Door branding en innovatie helpen ze jou om je bedrijf en jouw eigen merk te laten groeien.