We hebben goed nieuws voor iedereen die van kleur houdt, we voegen namelijk een nailcare lijn toe aan ons assortiment. De nagellak lijn, vol levendige kleuren, is een rijke toevoeging aan het assortiment van cosmetische en verzorgende producten. Ook zullen er binnenkort sealing, coating, ultrashine coating en touch-ups aan toegevoegd worden. Met de opkomst van nagel- en schoonheidssalons en door de steeds groter wordende vraag bieden we hiermee nu iedereen de mogelijkheid om ook nailcare producten onder eigen merk uit te brengen.

Voor de keuze in kleuren laten we ons natuurlijk graag inspireren door de natuur. Zo zul in je sommige van de beschikbare kleuren bijvoorbeeld bepaalde edelstenen of mineralen herkennen. En of je nu op zoek bent naar een frisse zomerse kleur of juist een warme herfstkleur, door het rijke palet zul je altijd de juiste kleur vinden. 

Ons nailcare assortiment wordt geproduceerd naar de hoogste Europese maatstaven, waarbij giftige stoffen als Dibutylftalaat, Formaldehyde en Tolueen als vanzelfsprekend niet thuishoren in onze producten. Met jouw logo straalt ieder flesje precies de boodschap van jouw eigen lijn uit. Of je nu kiest voor een natural beauty serie of met een echte glamour style op de markt wil komen, het is jouw eigen nagellak lijn en dat mag gezien worden! Wil je meer informatie over onze nailcare lijn of wil je graag een sample pakket bestellen, check dan: https://demo.bottle-x.com/product-categorie/nagellak/