We hebben een heerlijk nieuw verwenproduct: badzout. De pure zeezoutkristallen zijn verrijkt met gedroogde bloemen, die zorgen voor een heerlijk aroma en een romantisch effect. Een persoonlijk etiket, met jouw logo erop, maakt het product helemaal af. Zo past het perfect binnen je productlijn.

Badzout voor een pure spa-beleving
Laat je betoveren door de natuurlijke kracht van de zoutkristallen en ervaar de helende werking van een pure spa-ervaring. De kalmerende werking van de kamille neemt je mee op een rustgevende reis, waar je heerlijk tot rust kunt komen en kunt ontspannen. Geen stress. Geen wonder dat kamille het wonderkruid wordt genoemd. De rustgevende lavendel neemt je mee langs prachtige paarse velden, vol geurige lavendelbloemen. Het ontspant de spieren en heeft een kalmerend effect op de zenuwen. Je komt helemaal tot rust met dit heerlijke badzout met lavendel.

Het badzout zit in een potje van gerecycled glas en samen met de kurken sluiting is dit product milieuvriendelijk. En niet te vergeten de onbeperkte mogelijkheden die deze mooie pot te bieden heeft als het badzout op is. Bijvoorbeeld om een mooi plantje in te laten groeien of als voorraadpotje.

Het badzout is te bestellen vanaf 24 stuks, in de Bodycare lijn. Liever een eigen geur of een andere verpakking? Als private label verkrijgbaar vanaf 400 stuks op www.bottlex.nl Of bestel eenvoudig het testpakket, voor € 12,50 krijg je 1x Badzout Lavendel en 1x Badzout Kamille. Bestel je deze samples en besluit je binnen 3 weken te starten met jouw eigen merk dan krijg je van ons de kostprijs van het testpakket terug, in de vorm van korting op je eerste bestelling.

Bij BottleX White Label kun je kiezen uit verschillende productlijnen die helemaal klaar zijn om jouw eigen merk te starten. Je kunt het etiket laten opmaken naar gelang de wensen die passen bij jouw merk. Bestel eenvoudig een testpakket op de website. White Label is ideaal als je met kleine aantallen een eigen merk in de markt wil zetten.

Bij BottleX Blend Label heb je ruime keuze uit bestaande formules waar je zelf de geur, kleur en verpakking mag selecteren in de configurator. Juist door met bestaande en stabiele formules te werken, kun je snel starten; zonder een lang R&D traject of hoge opstartkosten. Voor het parfum en de verpakking heb je keuze uit een rijk assortiment. Perfect voor wie keuzevrijheid wil, binnen de mogelijkheden van bestaande formules. We vertellen je graag meer over Blend Label.

BottleX Cosmetics
BottleX is een autoriteit op het gebied van research & development en de productie van haarverzorgingsproducten, homecare en cosmetica. Het bedrijf is actief in meer dan 20 landen en richt zich naast een uitgebreid assortiment op de ontwikkeling van private label producties. Door branding en innovatie helpen ze jou om je bedrijf en jouw eigen merk te laten groeien.