Ben jij klaar voor de zomer? Wij denken dan gelijk aan die unieke beach look en de heerlijke summer vibes. 🌊☀️😎 Maar misschien nog wel een veel belangrijkere vraag: ben jij klaar om je eigen merk te starten? Want met kleine aantallen kun je een groot verschil maken! Dat is de kracht van White Label Podium.

Salt Spray met een unieke formule op basis van zeezout

Neem bijvoorbeeld de Salt Spray, die is beschikbaar vanaf 24 stuks en iedere fles wordt voorzien van een prachtig label, met jouw unieke uitstraling. Heb je al een leuke naam voor jouw product? Lekker rechttoe rechtaan: Sea Salt Spray of ga je voor een wat creatievere invulling, zoals: Salty Waves, Beach Beauty of juist lekker kort en krachtig: Zilt!

Een eigen merk is een verrijking voor je bedrijf
De mogelijkheden zijn eindeloos en we zijn ervan overtuigd dat je een mooie zomer tegemoet gaat als jij besluit om te starten met jouw eigen merk. Naast de Salt Spray kun je natuurlijk kiezen uit ons royale assortiment, vol krachtige formules en heerlijke producten. Van shampoos en conditioner, tot barber mencare en skin- en zelfs homecare producten.

Het hebben van een eigen merk is een verrijking voor je bedrijf en het versterkt jouw positie in de markt. Kwaliteit, vakkennis en passie komen samen in jouw producten en ze zijn tegelijkertijd het perfecte visitekaartje. Bij White Label Podium ontwikkelen en produceren we al die prachtige producten zelf. Een cosmeticafabriek, met eigen laboratorium en productiefaciliteit in het groene Rijsbergen, in Nederland; vlak bij de Belgische grens. Met zorg, aandacht en liefde maken we er de mooiste producten.

Met Private Label kun je nog een stapje verder gaan in het personaliseren van jouw eigen merk, door bijvoorbeeld zelf een verpakking uit te kiezen. Dus heb je liever een bruine fles met een donkergroene dop? Dat kan! Of wil je graag een bepaald parfum aan jouw product toevoegen? Ook dat kan met Private Label Custom Blend. Je kunt zelfs je eigen formule samen laten stellen, met Private Label Custom Made. Op die manier heb je volledige controle over de samenstelling en de unieke eigenschappen van jouw producten.