Vanaf aanstaande woensdag, 3 maart, mogen de kappers en schoonheidssalons weer open en dat is natuurlijk geweldig nieuws! We vinden het een heerlijk vooruitzicht dat iedereen er straks weer fris en verzorgd uitziet. Gewoon weer naar je favoriete kapper, bijvoorbeeld voor een vrolijk voorjaarskapsel, een prachtig permanent of voor die heerlijke highlights, voor dat stralende en zonnige effect.

Iedereen is er aan toe!
We gunnen het alle kappers, salons en natuurlijk al onze vrienden uit het vak zo ontzettend! We zijn dan ook onwijs trots op al die toppers die al die tijd hun adem in hebben moeten houden. En nu er groen licht is wil je natuurlijk weer volop aan de slag. Met een eigen merk kun je naast de diensten die je aanbiedt extra omzet genereren, door je klanten jouw eigen lijn van bijvoorbeeld verzorgingsproducten aan te bieden. We staan voor je klaar en helpen graag als het nodig is.

Eerst zelf testen
Voordat je gaat starten met jouw eigen merk is een goede voorbereiding erg belangrijk. Bestel daarom eerst een testpakket, met hierin van elk één product. Het is tenslotte belangrijk dat je achter je eigen producten staat qua werking en uitstraling. De producten uit onze testpakketten zijn altijd op ware grootte. Je krijgt hierdoor een goed beeld van de producten, de werking en de verpakking. De producten in onze testpakketten worden blanco geleverd. Bestel je onze samples en besluit je binnen 3 weken te starten met jouw eigen merk dan krijg je van ons de kostprijs van het testpakket terug, in de vorm van korting op je eerste bestelling.