Het verzorgen van je handen is natuurlijk erg belangrijk, zeker in deze tijd waarin we onze handen extra vaak (moeten) wassen en we te pas en te onpas met desinfectiemiddelen geconfronteerd worden. In winkels, restaurants, musea, noem maar op. Overal zie je de pompjes bij binnenkomst staan en worden we geacht onze handen te desinfecteren. Daar hebben onze handen behoorlijk onder te lijden. De huid wordt geprikkeld door de verschillende desinfectiemiddelen en ze drogen uit door het vele wassen, met water en zeep. En dus is een goede verzorging van onze handen in deze tijd belangrijker dan ooit.

Handlotion
Als je kijkt naar ons lichaam en de verzorging van de huid, dan hebben onze handen en voeten het vaak het zwaarst te verduren. Daarom is de juiste verzorging van onze handen en voeten zo belangrijk. Een goede handlotion verzorgt onze handen; het herstelt de vocht- en vetbalans en maakt de huid weer heerlijk zacht en soepel. Toch is het niet zo vettig als een traditionele handcrème, met als groot voordeel dat je vlot weer door kan en je handen niet vettig aanvoelen.

Onze handen
Er zijn ontzettend veel factoren die dagelijks van invloed zijn op onze handen en we staan er lang niet altijd bij stil. Maar denk maar eens aan de invloed van de zon of juist de winterse kou. Maar ook binnen heeft onze huid soms heel wat te verduren. Zoals de droge verwarmde lucht van een radiator of de koude lucht uit een airconditioner, ook die droogt de lucht uit en dat vermindert de vochtigheid in een ruimte. En alles wat we dagelijks aanraken en vastpakken. De talloze keren dat je een kop hete thee, een beker warme koffie of een ijskoud drankje aanpakt. Zo fijngevoelig als onze huid, de vingers en onze vingertoppen zijn, zo ruw gaan we er soms mee om. Vaak onbewust en onbedoeld. Gelukkig kunnen onze handen heel wat hebben, maar dan is een goede verzorging wel belangrijk.

Handlotion als eigen merk op de markt brengen
Het hebben van een eigen merk is een verrijking voor je bedrijf en het versterkt jouw positie in de markt. Want kwaliteit, vakkennis en passie komen samen in jouw eigen producten en ze zijn tegelijkertijd het perfecte visitekaartje. Stel je eens voor dat je, juist in deze tijd, met een eigen handlotion op de markt kan komen. De identiteit en uitstraling van jouw bedrijf worden sterker en jouw omzet en de marge zullen stijgen.

Met White Label Podium kun je al een eigen lijn van handlotion op de markt brengen vanaf 24 stuks. Onze standaard formule wordt dan voorzien van een prachtig label met jouw eigen merk erop. Wil je liever een high quality label, bijvoorbeeld met een gouden biesje of een afwerking van zilverfolie, dat kan al vanaf 144 stuks.

Met Private Label kun je een eigen draai geven aan jouw eigen merk, door bijvoorbeeld zelf een verpakking uit te kiezen. Dus heb je liever een zwarte fles met een gouden dop? Dat kan! Of wil je graag een bepaald parfum aan jouw product toe laten voegen? Dat kan met Private Label Custom Blend. We stellen je zelfs in de gelegenheid om jouw eigen formule samen te stellen; met Private Label Custom Made. Op die manier heb je volledige controle over de samenstelling en de unieke eigenschappen van jouw product.

Waar komt de handlotion vandaan?
Net als veel van onze andere haar- en verzorgingsproducten ontwikkelen en produceren we onze handlotion zelf. In onze cosmeticafabriek, met eigen laboratorium en productiefaciliteit in het prachtig groene Rijsbergen; vlakbij de Belgische grens. Met zorg, aandacht en liefde maken we er de mooiste producten.

White Label Podium en BottleX maken onderdeel uit van René Internationaal B.V.; autoriteit op het gebied van research & development en de productie van cosmeticaproducten. We zijn actief in 20 landen en richten ons naast een uitgebreid assortiment cosmeticaproducten ook op homecare; met onder andere geurkaarsen, roomparfums, aroma diffusers, geurstokjes, etc. Door branding en innovatie helpen we jou, om je bedrijf en jouw eigen merk te laten groeien.